Foredrag og workshops

Niels Krøjgaard leverer et sjovt, fascinerende og indsigtfuldt foredrag, samt workshops, hvor Niels kommer helt ud over scenekanten! Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse. 

Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst - showmanship - gør oplevelsen uforglemmelig. 


NIELS KRØJGAARD FOREDRAG + SHOW

Din krop kan tale, uden du åbner munden - underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation

Kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation kan påvirke måden du møder andre mennesker på. Med “Din krop kan tale, uden du åbner munden” vil du og dine kolleger blive bedre til at læse andres kropssprog.

Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager Niels deltagerne med ind i den nyeste forskning i, hvordan man “læser” mennesker.

I bliver trænet i at genkende “De syv grundfølelser” via videofilm og små øvelser. I lærer at afkode kropssprog på de mennesker I møder, så I kan læse deres følelsesmæssige tilstand. I lærer også at afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det, mennesker siger med ord, og det, de udtrykker med deres kropssprog.

Foredraget er tilrettelagt for at optimere viden og forståelse af emnet, og deltagerne modtager værktøjer, der er lige til at bruge.

Foredraget kan udvides tidsmæssigt fra 90 minutter til 8 timer. Deltagerantal er ubegrænset, blot alle kan se og høre.

NIELS KRØJGAARD SHOW

Et uforglemmeligt show

Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over, at du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret.

Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, at du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham. Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels Krøjgaard fortælle, hvad publikum tænker, og afsløre, om de lyver eller taler sandt.

Med sin intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. Og med sine evner indenfor suggestion kan han styre folks handlinger. Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.

I de forkerte hænder er Niels Krøjgaards teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger dem som underholdning og til at give publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst showmanship gør oplevelsen uforglemmelig.

Showet kan vare fra 30 til 50 minutter og kan foregå på dansk eller engelsk.

NIELS KRØJGAARD Foredrag

Manipulationens psykologi

 Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det.

Med foredraget ”Manipulationens psykologi” har du mulighed for at opdage, hvor let mennesker påvirker andre, og hvordan du undgår at blive offer for manipulation. Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning og giver også et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.

Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på, hvordan du kan påvirke andre mennesker, hvordan du undgår at blive manipuleret, og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv.

NIELS KRØJGAARD Foredrag

Afsløret – svindlerens psykologi, og hvordan du undgår at blive snydt

 Der er svindlere overalt, men hvordan og hvorfor bliver de ved med at lykkes? Niels Krøjgaard tager dig med dybt ind i svindlerens psykologi. Det bliver underholdende og lærerigt – og så bliver du klædt på til at kunne vende ”snydt” til ”afsløret”!

Hvordan og hvorfor bliver vi snydt?
I disse tider eksploderer svindel på nettet. Kryptovaluta. Romance scams. Svindlerne vil have dine penge, og de lykkes desværre i langt højere grad, end det altid fremgår. Men hvorfor er vi så nemme at narre, og kan alle blive snydt?

I foredraget vil Niels Krøjgaard gå på opdagelse i den menneskelige hjerne for at vise, hvor nemt vi alle kan blive snydt. Du får indsigt i forskellige svindelmetoder, så du i fremtiden kan genkende dem og undgå at blive snydt. Derudover vil Niels skabe en forståelse for, hvorfor det er så svært for ofrene at komme ud af kløerne på svindlerne.

Der er svindlere overalt
Med Niels Krøjgaards viden bliver du klædt på til at kæmpe imod, så du undgår at falde i en af de mange fælder, som bliver lagt for dig. Viden er nemlig det vigtigste våben mod svindlere.

Det hele bliver leveret med humor, glimt i øjet og live-eksempler på scenen, så der er lagt op til et underholdende og afslørende foredrag i Niels Krøjgaards selskab.

NIELS KRØJGAARD FOREDRAG ELLER WORKSHOP

Læs borgeren - et foredrag om nonverbal kommunikation

Kendskab til kropssprog og nonverbal kommunikation kan gøre en stor forskel på den måde, som kommunens medarbejdere møder borgeren på. Kendskabet kan gøre, at der skabes en helt anden forståelse, som vil medvirke til færre konflikter og bedre kommunikation.

Kropsprogsekspert, Niels Krøjgaard, vil tage kommunens personale med ind i den nyeste viden om, hvordan man “læser” mennesker. Denne viden er baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning, som omhandler følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet.

Via videofilm og øvelser vil deltagerne blive trænet i at genkende “De syv grundfølelser”. Deltagerne vil lære at afkode kropssprog på de mennesker, som de møder i det daglige, og derved blive i stand til at læse borgerens følelsesmæssige tilstand. Ud fra dette vil de samtidig lære at kunne afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem borgerens verbale og nonverbale sprog.

I foredraget vil deltagerne blive introduceret for en række bias og lære, hvordan hjernen konsekvent kan drage fejlslutninger. Kendskabet og opmærksomheden på disse bias vil medvirke til, at medarbejderne bliver bedre rustet til mødet med borgerne.

Halvdagskursus – 3 timer
Foredraget udbydes også som et halvdagskursus. På halvdagskurset vil der udover at være mere tid til fordybelse i emnet også være gruppeøvelser, hvor deltagerne bliver trænet i nonverbal kommunikation. Desuden gives der mulighed for et virtuelt formøde, hvor kommunen/organisationen kan briefe Niels Krøjgaard på konkrete udfordringer. Herefter tilrettelægges undervisningen efter kundens ønsker og behov. Efterfølgende er der fri og ubegrænset ”hotline” på den tillærte viden (såfremt dette foregår online).

NIELS KRØJGAARD Foredrag

Corporate mindgames – psykologisk manipulation med udgangspunkt i dine produkter

Forestil dig et show med psykologisk manipulation og tankelæsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds produkter og brand. En produktlancering for medarbejderne eller et salgsmøde for jeres kunder. Jeres produkter kommer til at indgå i et show som skarpe pointer. Forestil dig eksempelvis, at en kunde tænker på et tilfældigt produkt. Niels Krøjgaard læser personens tanker, og han kan nu fortælle alt om det valgte produkt. Oplevelsen skaber en følelse, som kunden aldrig vil glemme.

I showet tager Niels Krøjgaard – en af landets skarpeste mentalister – publikum med ind i sin forunderlige verden af tankelæsning og psykologisk manipulation.

For at lave et målrettet kundeshow kræver det forberedelse. Kunden må forvente 2-3 online møder inden afvikling for at sikre, at showet kan leve op til forventningerne. Til gengæld vil det give virksomheden stor værdi, da gæsterne, kunderne eller sælgerne vil få en oplevelse, som de ikke vil glemme.

Kontakt og booking

Du opretter en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et foredrag, eller blot ønsker at stille et spørgsmål. Du får lynhurtigt svar!
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.