Foredrag og workshops

Niels Krøjgaard leverer et sjovt, fascinerende og indsigtfuldt foredrag, samt workshops, hvor Niels kommer helt ud over scenekanten! Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse. 

Showet er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst - showmanship - gør oplevelsen uforglemmelig. 


Show - Psykologisk entertainment

Workshoppen lærer deltagerne at se og mærke følelser i de personer, de møder, og giver dem indblik i, hvornår der er et mismatch mellem, hvad folk siger og føler. Forestil dig, at du var i stand til at gennemskue dine kunder, dine kollegaer, din chef, når du bliver udsat for en løgn. Ved at gå metodisk til værks og med den viden som workshoppen tager udgangspunkt i, kan du med øvelse optimere din evne til ca. 70 % i kunsten at gennemskue, om en person er troværdig eller lyver. Du vil blive trænet i at genkende "De 7 Grundfølelser" via videofilm og gruppeøvelser. Du vil lære at afkode kropssprog på de mennesker de møder, og derved sætte dig i stand til at læse deres følelsesmæssige tilstand. Og du vil lære af afsløre, hvis der ikke er sammenhæng mellem det mennesker siger med ord, og det de udtrykker med deres kropssprog. 

Foredrag + show: Din krop kan tale, uden du åbner munden - underholdende show og lærrigt foredrag om nonverbal kommunikation

Niels Krøjgaard indleder med et show som psykologisk entertainer, hvor deltagerene får frihed til at grine og forundres, som aldrig før. Herefter tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet. Foredraget tager udgangspunkt i evidensbaseret videnskab og giver deltagerene teoretisk viden, kombineret med praktiske værktøjer. Alt serveres på indlevende, letforståelig - og ikke mindst på en underholdende facon. 

Foredrag eller workshop: Din krop kan tale - uden du åbner munden

Oplev et show, hvor du får stof til eftertanke, samtidig med, at du bliver udfordret intellektuelt. I dette show vil i opleve en tryllekunstner, som ikke bruger rekvisitter, kort, mønter eller mystiske kasser. Niels bruger i stedet sine talegaver til at tale til tilhørenes underbevidsthed.

Det hele foregår i sindet - hvilket styrker denne form for trylleri, fremfor almindelige tryllerier. Niels kan ved hjælp af tilhørenes kropssprog, tolke disse og ved derfor præcist, hvilke tanker dit sind indeholder, og hvis du lyver bliver dette afsløret.

Forstærk dit eget kropssprog

Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelse af dig. I denne workshop vil Niels Krøjgaard give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler, som kan optimere dit møde med andre mennesker. Du vil lære, hvordan du går og står, alt det du gør pr. automatik, uden at tænke over, hvilket udtryk det giver. Du vil på egen krop og gennem øvelser mærke i og på egen krop, hvor stor forskel disse teknikker gør.

Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over, du udsendte.

Manipulationens psykologi

Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Med dette foredrag har I mulighed for at opfage, hvor let mennesker påvirker hinanden og andre, og hvordan du undgår at blive offer for manipulation. Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.