Om Niels krøjgaard


En psykologisk entertainer, der har ekspertise i tankelæsning, psykologiske illusioner og mind control. 

Niels har mange talenter, men han startede som tryllekunstner tilbage i 80'erne, men det psykologiske aspekt har altid optaget Niels. Han er desuden uddannet hypnotisør, som en naturlig forlængelse af sit arbejde med menneskelig adfærd og psykologi. Baseret på den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, tager Niels Krøjgaard dig med ind i den nyeste forskning i, hvordan man "læser" mennesker. Niels Krøjgaard er uddannet i etableringen og detektionen af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester.


Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Hans viden kan blive din viden! Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropsspsrog, du ikke var klar over, du udsendte!

Ekspert i overnaturlige fænomener

Siden 90'erne har Niels Krøjgaard holdt foredrag om overnaturlige fænomener og psykologiske teknikker, hvilket har ført ham på TV i diverse programmer, hvor Niels har udfordret de personer, som påstår, at de har overnaturlige evner. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem.

Lyver du - så bliver du afsløret.

Niels Krøjgaard kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham. Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Man alt bygger på psykologi og menneskekundskab. I de forkerte hænder er Niels Krøjgaard teknikker skræmmende manipulativer. Men han bruger teknikkerne som underholdning og til at give sit publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. 

Cold reader

"Cold reading" er en teknik som clairvoyanter og personer med clairvoyante evner benytter i deres arbejde. Niels Krøjgaard er som den eneste i Danmark blevet undervist i denne teknik.