Niels Krøjgaard

Psykologisk entertainer og foredragsholder, som bevæger sig mellem menneskelig adfærd og psykologi

Foredrag med Niels krøjgaard

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, med ekspertise i tankelæsning, psykologiske illusioner og mind control. Niels startede som tryllekunstner tilbage i 80'erne, men det psykologiske aspekt har altid optaget Niels. 

Niels Krøjgaard er uddannet hos psykolog Paul Ekman International (PEI). Denne uddannelse omfattede blandt andet undervisning og certificering af "følelsernes intelligens", til etablering og afsløring af sandhed og bedrag. Niels lærte ligeledes at følelsesaflæse, ved hjælp af de 5 kommunikationskanaler: ansigt, krop, stemmeførring, sproglig stil og indhold.  

Niels startede som tryllekunstner, men hurtigt fik han øjnene op for de specifikke aspekter, omhandlende menneskelig adfærd og psykologi. Niels har siden start 90'erne holdt en lang række foredrag om psykologiske fænomener og de omkringliggende teknikker. 

SE MIT WEBINAR

Manipulationens psykologi

Oplev et webinar med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard om manipulations psykologi og opdag, hvor let mennesker påvirker andre og hvordan du selv undgår at blive offer for manipulation.

SE MIT WEBINAR

Din krop kan tale uden du åbner munden

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd. Han læser, tolker og koder de signaler, vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik.

oplev niels krøjgaard på turné

Niels Krøjgaard er lige nu på turné i alle Danmarks afkroge. På listen forneden kan du se hvor og hvornår Niels er i nærheden af dig. Ved at klikke på "billetter", bliver du sendt videre til billetportalen Tikko, der er officiel turnépartner for Niels Krøjgaard.

23. januar 2024TaastrupTaastrup Teater & Musikhus Køb billetKl. 19:00 - 21:15http://www.tikko.dk/event/manipulationens-psykologi-taastrup-7274
6. februar 2024Aarhus CHermans - Tivoli FrihedenKøb billetKl. 19:00 - 21:15http://www.tikko.dk/event/manipulationens-psykologi-aarhus-7275

Oplev et show, foredrag eller en workshop med niels krøjgaard

Oplev et show, hvor du får stof til eftertanke, samtidig med, at du bliver udfordret intellektuelt. I et foredrag, show eller workshop med Niels Krøjgaard vil I opleve en psykologisk entertainer, hvis shows og foredrag vil give Jer stof til eftertanke.

Alt er tilrettelagt for at optimere viden og forståelse af emnet, og alle modtager værktøjer, som vil kunne benyttes.

"


Vi var super tilfredse med foredraget holdt af Niels Krøjgaard. Det var en god blanding af publikums inddragelse i små øvelser samt en god gennemgang ind bag de redskaber som bruges inden for manipulations psykologi.


- Lea Christensen, Ørsted

"


Spændende og professionelt foredrag. Niels var meget fleksibel ift tidspunkt og var meget fokuseret på at alle følte sig godt tilpas og der ikke var den mindste tvivl om "snyd".


- Christina Woltsted, Roche innovation A/S

"


Niels var virkelig interessant og underholdende! Han fik hurtigt alle 150 personers opmærksomhed og hans optræden blev et godt emne resten af lørdagen.


- Ole, NS Nielsen A/S

Kontakt og booking

Du opretter en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et foredrag, eller blot ønsker at stille et spørgsmål. Du får lynhurtigt svar!
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.